לד"ר רובינשטיין היקר שאלה אחרונה חביבה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

05/02/2014 | 19:01 | מאת: יסמין

ד"ר רובינשטיין היקר(!) שוב שלום רב, בעצתך שמעתי ואכן קיבלתי מענה הולם ומידע רב בפורום זה. אך ברשותך, כמו שאומרים : "סגור לי את הפינה" לא מצאתי לשאלה זו שאשאל תשובה - ברשותך, שבית חולים מגיש הצעה כספית ממשית! קחי סכום _X_ונסגור בפשרה החשבת הכללית במשרד האוצר , מנהל בית החולים ואנוכי- העו"ד המטפל של בית החולים - מסכימים למהלך. והתובעת הסכימה... ניסוח (אישור)הסכם הפשרה !!! עלול לקחת חודשים ארוכים עד לסיומו??? תמו כל שאלותיי, בברכת בריאות ואריכות ימים! יסמין

06/02/2014 | 14:37 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

שלום רב, ככלל, אם אכן קיימים אישורים אלה, הרי שאם אין מניעה, שהיא לפעמים מצד התביעה דוקא (מינוי אפוטרופוס, הוצאת צו ירושה וכו'), החלפת מסמכי הפשרה אורכת ימים ספורים בלבד. ואולם בהחלט ייתכנו גם מקרים אחרים, כפי שאת מתארת. בברכה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית