2 שאלות

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

05/02/2014 | 13:51 | מאת: יסמין

עוה"ד יקירביץ-ד"ר רובינשטיין שלום רב, במידה והתובע/ת והבית חולים הגיעו להסכמה בע"פ כי בית חולים יפצה את התובע/ת בסכום מסויים ובכך לסיים את התביעה ויש אישורים הנדרשים לכך מצד החשבת הכללית במשרד האוצר, הבית חולים , חב' הביטוח והעו"ד המייצג: 1. האם ניסוח הסכם הפשרה בין הצדדים( מניחה שאינו עולה על 2 דפים),יכול להימשך חודשים ארוכים? 2. מה אמור להיות כתוב בהסכם הפשרה בין הצדדים? האם הסכמי הפשרה אינם דומים במבנה שלהם, עם "שיפוצים קלים" ? אשמח למענה,בברכה, יסמין

05/02/2014 | 15:44 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

יסמין שלום רב, אנא ראי תשובות רבות ודומות לשאלות שנשאלו לאחרונה בפורום על הסכמי פשרה. אני בטוח כי תוכלי לשאוב מהן מידע רב שיתן מענה לשאלותיך. מעבר לכך אין אנו נוהגים להתייחס למקרה מסוים שנסיבותיו אינן ידועות לנו, ומומלץ במקרה כזה להתייעץ עם עורך הדין המטפל בך. בברכה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית