ניסוח הסכם פשרה - חידוד השאלה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

03/02/2014 | 22:59 | מאת: איה

ד"ר רובינשטיין הנכבד שוב שלום רב, בתשובתך לשאלתי ציינת:"שאם יש אישור מכל הגורמים: בית חולים,חברת ביטוח ענבל, והחשבת הכללית...הרי שמד המדינה אושרה פשרה ומסמכי הפשרה אורכת ימים ספורים בלבד" ולשאלתי: מודאגת מתשובתך...כפי שתבין בהמשך( מיוצגת ע"י עו"ד) אושרה פשרה והדבר נסחב קרוב ל-4 חודשים - "ניסוח ההסכם" האם יתכן הדבר? כיצד החלפת מסמכים "אורכת ימים ספורים" והדבר נסחב תקופה ארוכה ? מהי המלצתך ללקוח במצב דומה לשלי, לפנות לעו"ד שלו ולקבל הסבר/תשובות מבלי להיות נודניקית יתר על המידה ... האם כל חודש הוא זמן סביר במצב זה? אשמח מאוד לתשובתך המקצועית, מתנצלת על אורכו של מכתב זה ומקווה כי תקבל זאת בהבנה, בברכת בריאות טובה, איה

04/02/2014 | 17:08 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

שלום רב, איננו נוהגים להתייחס למקרים ספציפיים. מומלץ כי תפני לעורך הדין המטפל בך. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית