אם זה מקראה שלי רשלנות רפואית?ואם אני יכולה לפנות

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

07/04/2009 | 00:33 | מאת: ויקטוריה בת 49

שלום בכבוד רב!לפני 6 שנים אברתי ניתוח rep herniafemoral laporoscopic+ind laparoscopik repair of umbilical hernia בזמן ניתוח היתחיל pneumothorax postoperative +pneumomediastunum אחרי 3 חודשים חזרתי לעבודה ללא מאמץ ו עבדתי 5 שנים<היום אני לא עבדת קיבלתי ניחות 60%כללית +70%רפואה>בתוחה אחוזים אחרים גם יש 20 pneamothorax +asthma/היה קלה.יש לי גם חוסר אוויר קמת קבוא> תודה רבה אל הכול>שולום ויקטוריה

07/04/2009 | 11:09 | מאת: עו"ד ד"ר תמיר גורן

ויקטוריה שלום, התופעות מהן סבלת בזמן הניתוח אכן מהוות סיבוך ידוע של לפרוסקופיה, ולעיתים נובעות מרשלנות. לא ברור לי איזה מהנכויות שתארת, מהן את סובלת כיום, קשורות לניתוח. אם אכן כולן או חלקן נבעו מהניתוח, יש מקום לבירור שאלת הרשלנות. זאת ניתן לעשות לאחר עיון בכל התיעוד הרפואי מהניתוח ועד היום. מומלץ כי תפני לעורך דין להמשך הטיפול המשפטי. בברכה, עו"ד וד"ר (רפואה) תמיר גורן M.D, LL.B עורך דין ורופא מומחה בגינקולוגיה ויילוד תביעות רשלנות רפואית בכל ענפי הרפואה

מנהל פורום רשלנות רפואית