ניסוח הסכם פשרה.

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

26/01/2014 | 22:41 | מאת: איה

עו"ד יקירביץ-ד"ר רובינשטיין שלום רב, ברגע שבית חולים מגיש לתובעת הצעה כספית לסיום התביעה: "אנו מוכנים להתפשר על סכום של ____ ולא על מה שתבעת. הצעה שמקובלת על מנהל בית החולים, גזבר בית החולים והחשבת הכללית במשרד האוצר." והתובעת הסכימה. מרגע זה, שיש את הסכמת כל הצדדים הנתבעת/תובעת ויש אישורים לשלם את הסכום שהוצע, מרגע ההצעה, ועד העלאת הפרטים על הכתב, יכול לקחת חודשים ארוכים עד לסיום ניסוח הסכם הפשרה? מתנצל על אורכו של מכתב זה,ומקווה כי תקבלו זאת בהבנה. בברכה, איה.

30/01/2014 | 07:49 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

לאיה שלום רב, מבלי להכנס לשאלתך, כיון שאינני מכיר את המקרה והנסיבות אציין כי בפשרה בסכומים מסוימים נדרש אישור כל הגורמים - ענבל - חברת הביטוח הממשלתית, מנהל בית החולים והחשבת הכללית של האוצר. אם אכן קיימים אישורים אלה, הרי שאם אין מניעה, שהיא לפעמים מצד התביעה דוקא (לעיתים יש צורך במינוי אפוטרופוס, הוצאת צו ירושה) הרי שמצד המדינה אושרה פשרה והחלפת מסמכי הפשרה אורכת ימים ספורים בלבד. בברכה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית