קשירת חצוצרות

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

21/01/2014 | 16:48 | מאת: לילך

היי....אני עברתי ניתוח קיסרי..לפני הניתוח חתמתי על מסמכי בקשה לקשירת חצוצרות. כמה חודשים לאחר הניתוח מתברר כי הקשירה לא נעשתה ולכן עליי להמשיך ולקחת גלולות על מנת לא להכנס להריון... האם יש כן מצב לרשלנות ותביעה ? תודה

23/01/2014 | 18:05 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

ללילך שלום רב, מבלי להכנס לפרטי המקרה, אם הוסכם על מתן טיפול מסוים ולמרות האפשרות הרפואית הטיפול לא ניתן - מדובר בהפרת ההסכם ויתכן גם רשלנות רפואית. למרות שלכאורה הדברים יכולים להראות פחותי ערך, שכן לא מדובר בצורך רפואי לריפוי או להצלת איבר, הרי שהצורך בנטילת גלולות יכול לגרום נזק מעבר לאי נוחות. ואציין שגם נזק של אי נוחות ראוי לעיתים לפיצוי כספי. אני מציע לך לפנות לעורך דין שמתמצא בתחום הרשלנות הרפואית כדי שישקול את האפשרות להגיש תביעה. בברכת רפואה שלמה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית