חתימת הסכם פשרה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

12/01/2014 | 21:57 | מאת: הילה

עו"ד יקירביץ/ד"ר רובינשטיין, שלום רב, במידה ותוך כדי הליך גישור מוגשת הצעת פשרה ע"י בית החולים לתובעת...( בצורה רשמית אך לא כתובה ) והתובעת הסכימה להצעת הבית חולים... מהו אורך הזמן שיש לצדדים לנסח את הסכם הפשרה?? האם בית חולים גם לאחר שהוא זה שהציע את הסכום הפיצוי לסיום התביעה, יכול לסחוב את התובעת חודשים ארוכים עד לחתימה על ההסכם הפשרה? בברכה, הילה

13/01/2014 | 09:53 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

הילה שלום רב, מובן שלא ניתן להתייחס למקרה כזה או אחר באופן ספציפי ויש לבחון כל עניין לגופו. באופן כללי ביותר ניתן לומר כי אם הליך הגישור מתנהל מול עורכי הדין המייצגים את בית החולים, אזי לאחר שהוצע סכום לסיום התיק בפשרה, ייתכן ויחלוף זמן עד מתן כל האישורים הדרושים על ידי בית החולים ו/או המבטחת. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית