רשלנות

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

10/01/2014 | 16:24 | מאת: שון

בן 29 עברתי טיפול אורתודנטי וכרגע בסיומו אך מאוכזב. באתי לאורתודנט פרטי, עם אבחנה של לסת עליונה צרה, הרופא אמר שצריך לעשות ניתוח כירורגי כלשהו בחניך שעברתי בביה"ח במחלקת פה ולסת נשלחתי על ידו. בנוסף הרופא הרחיב לי צד אחד ז"א הלסת העליונה הייתה צרה אך סמטרית וכרגע הלסת לא סמטרית בגלל הרחבה חד צדדית עם גשר בלבד. האם יש עילה לתביעה בכך שגרם ללסת עליונה אסימטרית ולניתוח בחניך מיותר שגרם לי לכאבים וכל הזמן המיותר שהשקעתי בטיפול הלא נכון הזה?

12/01/2014 | 09:43 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

שון שלום רב, לא ניתן להגיע למסקנה אם הייתה רשלנות בטיפול שניתן לך ללא שיורדים לעומקם של דברים. מומלץ לפנות לעו"ד המתמחה ברשלנות בטיפולי שיניים ופה ולסת. עורך הדין יוכל לאסוף את כל התיעוד הרלוונטי בעניינך ואף יוכל להתייעץ עם מומחה רפואי מתאים. עורך הדין יוכל גם לאמוד את מידת הנזקים שנגרמו לך - דבר שיש לקחת בחשבון במכלול השיקולים טרם ההחלטה אם לפנות להליך משפטי. בהצלחה ורפואה שלמה! שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית