רופאה שמאחרת על בסיס קבועה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

01/01/2014 | 17:42 | מאת: אלה

שלום רציתי לדעת אפו ואם בכלל אפשר להתלונן על איחור קבוע של רופא, אשר הרישום לטור שלה נפתח במוקד בשעה 14:00 אבל לעולם לא מגיע בזמן אלא להפך כבדרך קבע היא מאחרת בחצי שעה.זה לא מרפאה של אחת הקופ"ח אלא משו פרטי נראה לי זו רופאה שעובדת עם כל הקופות חולים, זה ממש מטריד היא רופאה טובה מבחינה מקצועית ולביקור אליה אני מגיעה מעיר אחרת אבל לא ייתכן שבכל פעם היא תרשה לעצמה לאחר ולעכב טור שלם של אנשים שרשומים אליה. אודה לתשובתכם.

02/01/2014 | 10:23 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

אלה שלום רב, אין עניינו של הפורום בעניינים מסוג זה. ניתן לבדוק אפשרות לפנות בתלונה לקופת החולים בה את חברה (במידה והיא אכן עובדת עם קופת החולים). בברכה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית