רשלנות רפואית / משפטית

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

27/12/2013 | 22:03 | מאת: אלי

שלום. אינני בטוח שהגעתי לפורום המתאים אבל בכל זאת אשאל : תבעתי את ביטוח לאומי ואת קופת חולים בעקבות טיפול רפואי שעברתי עקב תאונת עבודה , שני הנתבעים התנגדו לטיפול הרפואי למרות שהרופא המטפל הפנה אותי לטיפול זה . השופט בבית הדין לעבודה העביר את הבעיה לרופא מומחה בלתי תלוי שיוסכם ויבחר ע"י 2 הנתבעים בלבד (קופת חולים וביטוח לאומי) המומחה לא נבחר ע"י בית המשפט כמומחה . האם אין כאן רשלנות משפטית או רפואית כי הרי יש כאן ניגוד אינטרסים מאחר והמומחה שיבחר בהסכמת ביטוח לאומי וקופת חולים הם מטעם 2 הנתבעים ולא מומחה בלתי תלוי ניטרלי לחלוטין . האם לדעתכם אני צודק ואם כן מה ניתן לעשות במקרה כזה ? תודה

02/01/2014 | 10:21 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

אלי שלום רב, מומלץ לפנות לפורומים העוסקים בתאונות עבודה, ביטוח לאומי וביה"ד לעבודה. בברכת רפואה שלמה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית