עו"ד יקירביץ - עוד שאלה ברשותך

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

24/12/2013 | 14:57 | מאת: שגית

עו"ד יקירביץ שלום רב, תודה על המענה המהיר ועל סבלנותך הרבה. :)עוד שאלה קטנטונת וסופית ברשותך, שעו"ד של הנתבעת מוסר לעו"ד התובעת הצעה לסיום התביעה בפשרה. האם הצעתו לא באה אחרי התייעצות עם מנהל הבית חולים הממשלתי והחשבת הכללית במשרד האוצר (משלמי הפיציים)? הרי העו"ד הוא "הדובר" ואינו יכול להציע הצעות שאינן תואמו עם בית החולים והחשבת הכללית. או הדברים מתנהלים אחרת? אשמח לחידוד תשובתך. בברכת בריאות, שגית

25/12/2013 | 15:43 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

שגית שלום רב, יש להתייחס לכל מקרה לגופו. ככלל בשלב המו"מ הראשוני לא בהכרח מתקיימת קודם לכן התייעצות עם בית החולים או גורמים אחרים, אולם יתכנו גם מקרים כאלה. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית