חוסר תחושה בירך עקב זריקה לאלרגיה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

09/12/2013 | 18:06 | מאת: nofar

שלום, ביום שלישי לפני שבועיים הרגשתי כאבים חזקים בבטן התחתונה(לא כאבי מחזור). אחרי 3 שעות של סבל לקחתי כדור אדוויל (אני אציין שתמיד לקחתי את הכדור הזה כמשכך כאבים) ולאחר מכן יצאה לי פריחה משונה בכל הגוף . נסעתי לבית החולים שם נתנו לי זריקה בישבן לאלרגיה . כבר יום למחרת הרגשתי כאבים וחוסר תחושה בירך ימין שנמשכו עד היום!!האם זה נורמלי??? כבר שבועיים שאין לי תחושה בירך !! מצפה לתשובה מהירה - תודה .

11/12/2013 | 10:23 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

נופר שלום רב, לשאלתך האם זה נורמלי יש צורך כמובן לפנות לייעוץ או טיפול רפואי. האם יש כאן רשלנות? לא ניתן לדעת מבלי לברר לעומק את נסיבות המקרה. בברכה ורפואה שלמה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית