ניתוח

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

30/11/2013 | 23:11 | מאת: אתי

ב 27.11.13 הגעתי לבית חולים בשעה 1 בצהריים עם כאביי בטן חזקים מאוד שהתחילו מהלילה .בחדר מיון התחילו לעשות לי בדיקות דם א.ק.ג. המתנתי לתשובה של הבדיקות עם כאבים בילתי ניסבלים עד השעה 8.30 בערב.וזה אחרי שבאו כמה רופאים ואמרו שאין עדיין הבחנה הגעתי למצב של כאבי בטן שלא יכולתי כבר לדבר בינתיים ניסו לתת לי הרגעות וזה לא עזר. ופתאום הגיע רופא ואמר לגשת לסיטי בטן נתנו לי לישתות ליטר מים מיוחדים לסיטי ,ופיתאום שוב הגיע רופא ואמר לא כרגע היא צריכה ללכת למיון נשים כדי לישלול ,וכל זה לאחר שכל הזמן אמרנו אולי זה אפנדציט ובמיון אמרו שעד שאין הבחנה חד משמעית אי אפשר לדעת.אמרו לי אחרי שעתים ששתיתי את החומר צריך לעשות סיטי אז כרגע ללכת למיון נשים ,הלכתי למיון נשים וביקשתי להיתקבל מהר מפני שעוד רבע שעה יש לי סיטי ואמרו לי שפה במיון נשים זה לפחות שעתיים שלוש אז אולי עדיף שאני יעשה ראשית את הסיטי ואחרי את הבדיקה במיון נשים , ושוב חזרתי למיון ושלחו אותי לסיטי בצעתי את הסיטי ושוב חזרתי למיון ,ושם נאמר לי עכשיו תלכי למיון נשים יש לך זמן תחכי עד שתיתקבלי, בנתיים השעה 1 בלילה עליתי למיון נשים חיכיתי עשר דקות פיתאום יוצאת האחות ואומרת לי תרדי בחזרה למיון עם התיק שלך הגיעו תשובות של הסיטי ויש תשובה מה יש לך, חזרתי למיון והרופא הגיע ואמר לי גברת יש לך אפנדציט צריך לנתח אותך, מאחר וזה לילה אנחנו עושים חתח אחד בערך של חמש , במידה וזה היה ביום ההינו עושים לך שלוש נקודות קטנות "פרסקופייה" שאלתי מה קשור יום ולילה ונאמר לי שזה המינהג בבית חולים, עם את רוצה תלכי לחפש בית חולים אחר, חתמתי מחוסר ברירה וחוסר ידע ,מה לעשות ב 2 בלילה כשאומרים לך שאתה צריך ניתוח עכשיו והמצב חמור לא ניתן לדיחוי,יש לציין שהחתח כמעט 10 ס"מ, עליתי למחלה ושם אמרו לי את יכולה לישון עכשיו אנחנו נעיר אותך ליפני שאת יורדת לחדר ניתוח, הניתוח היתבצע ב5.05 ליפנות בוקר ,מיותר לספר שחוץ מפעם אחד שהגיע אלונקאי לקחת אותי בפעם הראשונה , את כל ההיתרוצצויות האלה עליתי וירדתי ברגל לבד עם כאבי חזקים מאוד עד כמעט התעלפות . השאלה שלי עם אפשר לתבוע את בית החולים על רשלנות במיקרה הזה .

02/12/2013 | 14:56 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

אתי שלום רב, המקרה אינו ברור לנו דיו. כדי לברר אם עומדת לך עילת תביעה ברשלנות רפואית יש לרדת לעומקו של עניין. על כן, מומלץ לפנות לעו"ד המתמחה בתחום על מנת שיוכל לברר מולך את הנסיבות וגם לאסוף תיעוד רפואי ככל שיש צורך. עו"ד אף יבחן מה הנזק שנגרם לך ואם אכן הוא מצדיק הגשת תביעה ברשלנות רפואית. בהצלחה ורפואה שלמה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית