קרטריון הפסד השתכרות /הליך גישור

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

25/11/2013 | 16:08 | מאת: ענת

ד"ר רובינשטיין /עו"ד יקירביץ, שלום רב. במידה והוגש ע"י פלונית, תביעה כנגד בית חולים על רשלנות בטיפול בה . ועקב נכותה -נקבע ע"י ועדת התמ"ת כי שכרה יעמוד על (לצורך הדגמה) 20 % משכר מינימום. ולאחר תקופה, הוחמר מצבה ונאלצה לעזוב את מקום עבודתה. - שביקשה לחזור, אמרו אין צורך בך. ולאחר מס' חודשים מצאה מקום חדש, ומרכז השיקום המטפל בה הדגיש למעסיק החדש - רוצה אותה-שלם 50 אחוז משכר מינימום. והבקשה התקבלה מצידו. האם בית חולים יכול לבוא לבית משפט בטענה, מבקשים לקזז 50 % ולא 20% בהליך גישור נקבע סכום מסויים שנלקח בחשבון כי שכר ההשכרות הינו - 20% בלבד... איך יחשבו שינית את הפיצוי בהליך הגישור? בברכה, ענת

26/11/2013 | 11:48 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

ענת שלום רב, איננו יכולים במסגרת פורום זה להיכנס לחישוב פיצויים, בוודאי כאשר איננו מכירים מספיק את פרטי המקרה. בהצלחה וכל טוב, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית