עו"ד יקירביץ כתבה 9.5.13

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

17/11/2013 | 21:41 | מאת: יונת

עו"ד יקירביץ שלום רב, אשאל ממש בקצרה. ציטוט מכתבתך: "לעיתים לוקח לבית חולים הממשלתי מעל לשנה להשיב להצעת הפשרה של מגשר" האם אישור הפשרה שעובר להחלטת מנהל בית החולים הממשלתי מקבלים /דוחים באה לאחר שעו"ד המייצג אותם אומר להם קחו את הפשרה היא טובה? ובגלל זה נסחב האישור עד מציאת תקציב / מריחת זמן? או גם במקרה שעו"ד של הנתבעים בא ואומר אל תתפשרו - הם בכוונה סוחבים שנה את ההצעה להרוויח כאמור זמן יקר לתובע? אשמח לקבלת תשובה. בברכה, יונת בברכה, יונת

19/11/2013 | 18:58 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

יונת שלום רב, המאמר המצוטט מתייחס לסוגיה מסוימת ומדובר במאמר דעה בלבד. בכל הנוגע לאישור פשרות על ידי מבטחים ונתבעים, חשוב לבחון כל מקרה לגופו, שכן נסיבותיו של כל מקרה ומקרה שונות ואין סיום בפשרה של תיק אחד דומה לתיק אחר. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית