פוליף על מיתר קול

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

07/11/2013 | 21:01 | מאת: נאגאר

שלום אני עובדת בטלמרקטינג במשך 3 שנים .סובלת מצרידות חוזרת. בדק אותי רופא אף אוזן גרון. מצאו לי פוליף קטן על מיתר קול. שלחו אותי לביופסיות וכניראה אצתרך ניתוח. קבעו לי תור בבית חולים רק בינואר. רופא תעשוקתית לא משחררת אותי מעבודה רק רשמה שיורידו לי שעות ויתנו לי כל שעה הפסקות.אני רוצה להתפתר כי מפחדת.איך אני יכולה לקבל כל מה שמגיע לי כל הפיצויים.

10/11/2013 | 10:27 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

שלום רב, מומלץ לפנות לפורומים העוסקים בדיני עבודה ובזכויות רפואיות. בברכה ורפואה שלמה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית