ניתוח עפעף

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

23/10/2013 | 06:22 | מאת: מוניקה

שלום עברתי ניתוח הרמת עפעפיים באחד מבתי החולים הגדולים בארץ. מעבר לעובדה שההתנהגות בחדר הניתוח היתה נוראית ובמקום להרגיע אותי האחות אפילו נזפה בי, הניתוח לא הצליח ונוצר עוות בעפעף אחד והצלקת בעין השניה לא חלקה ולא מקצועית. הם החליטו לבצע תיקון של העפעף המעוות ונוצר עיוות גרוע יותר. כמובן שהעיוות הזה מפריע לי גם אסתטית וגם תפקודית כי שדה הראייה חסום חלקית. אסתטית זה נראה נורא, עד היום לא התגברתי על העניין וכרגע אני אמורה לעבור ניתוח מתקן בביח אחר. אגב , בניתוח הראשון החתימו אותי על איזשהו טופס כבר שהייתי בחדר ניתוח ללא המשקפיים . מנהל ביהח כתב לי תשובה לקונית אחרי הניתוח הראשון אבל אני לא מצליחה לעבור לסדר היום בגלל מראה העין. האם ניתן לעשות משהו בענין? כיצד ניתן להיפגש עם מנהל ביח? עם מי יוצרים קשר? תודה

24/10/2013 | 08:10 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

מוניקה שלום רב, על מנת לברר האם היתה רשלנות בטיפול שניתן לך, מומלץ לפנות לעו"ד המתמחה בתחום הרשלנות הרפואית. עורך הדין יוכל לאסוף את כל התיעוד הרפואי הרלבנטי בעניינך ועמו להתייעץ עם רופא מומחה מתאים שיחווה דעתו האם הטיפול נעשה בצורה רשלנית או שמא היה סביר ונעשה בהתאם לפרקטיקה הרפואית המקובלת. עוד ניתן יהיה לבדוק האם ההסבר שניתן לך בדבר הסיכונים והסיכויים של הניתוח ניתן כנדרש. על פני הדברים, אם הדברים אכן התרחשו כפי שאת מתארת, הסכמתך לניתוח לא התקבלה בצורה הראויה. בברכה ורפואה שלמה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית