כשל ניתוחים בצינור הדמעות

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

22/10/2013 | 12:19 | מאת: מנחם

בשנה האחרונה עברתי שלוש פעמים ניתוח לפתיחת צינור הדמעות בעין שמאל. פעמיים נותחתי ע"י אותו רופא. בפעם הראשונה לא הושתלה צינורית ולאחר שבוע התפתח זיהום באיזור העין, הלסת העליונה ועד האוזן. טופלתי בחדר מיון של בי"ח השרון פ"ת ולאחר שהזיהום חלף, התברר שצינור הדמעות סתום. הרופא המנתח הזמין אותי לניתוח שני, בו גם הפעם לא הושתלה צינורית. בנוסף, כתוצאה מן הניתוח, נוצר עיוות ברקמות המחברות בין העפעף העליון לעפעף התחתון. גם הניתוח השני נכשל ושוב נוצרה סתימה. בביקורת אחרי 6 שבועות, היתה שוב סתימה בצינור הדמעות. במעמד זה מסר לי המנתח שהוא לא יכול לעזור לי יותר. לאחר כחדשיים פניתי לרופא מומחה לארובת העין והוא ניתח אותי בהצלחה, עם השתלת צינורית שהוצאה אחרי ששה שבועות. עד היום יש לי עיוות בשמורת העין השמאלית, מאד לא אסטתי ומפריע לי בהחזקת עפעפיים פתוחים. האם יש עילה ודרך להגשת תביעה על רשלנות?

24/10/2013 | 07:48 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

מנחם שלום רב, על מנת לברר האם היתה רשלנות בטיפול שניתן לך, מומלץ לפנות לעו"ד המתמחה בתחום הרשלנות הרפואית. עורך הדין יוכל לאסוף את כל התיעוד הרפואי הרלבנטי בעניינך ועמו להתייעץ עם רופא מומחה מתאים שיחווה דעתו האם הטיפול נעשה בצורה רשלנית או שמא היה סביר ונעשה בהתאם לפרקטיקה הרפואית המקובלת. בברכה ובהצלחה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

24/10/2013 | 13:44 | מאת: מנחם

מודה על המענה. אשקול מה לעשות בנדון.

מנהל פורום רשלנות רפואית