מחלת השרירים מרטוניה דיסטרופיה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

16/10/2013 | 13:35 | מאת: א

שלום רב, אני כותבת בשם אבי החולה במחלת השרירים הרשומה מעלה. המחלה פקדה את אבי כשהיה בגיל 67 (כיום הוא בגיל 75). בפנייתו למוסד לביטוח לאומי נענינו בתשובה שמגיל 70 אין הוא זכאי להכרה בנכות מביטוח לאומי. המחלה בה אבי חולה מחמירה מפעם לפעם, הוא הולך עם מקל, מאוד חלש וקשה לו מאוד להרים דברים/לפתוח, מדי פעם נופל, אפילו הדיבור קשה לו וקשה מאוד להבין אותו. בנוסף, הוא עבר ניתוח לפרוסטטה פעמיים וכנראה שפגעו בשריר ועל כן הוא עם טיטולים באופן קבוע. אין לתאר מה עובר על אמי ואבי. אינני יודעת למי לפנות ולהתייעץ ואודה לתשובה/ייעוץ אליי למייל. תודה מראש,

16/10/2013 | 15:13 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

שלום רב, אנו ממליצים לפנות לפורומים העוסקים בזכויות רפואיות, ביטוח וביטוח לאומי, שם וודאי תוכלו לקבל מענה מתאים לשאלותיכם. בכבוד רב ובברכת רפואה שלמה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית