הסכם הסדר פשרה...חידוד השאלה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

09/10/2013 | 00:38 | מאת: מיטל

עו"ד יקירביץ הנכבד שוב שלום רב, ראשית תודה על המענה המהיר לשאלתי. ברשותך, עוד שאלה קטנטונת... שמגשר קובע שעל בית חולים לשלם בהליך הגישור( הוא כמובן יכול שלסרב)אך מדוע לוקח לבית חולים שבידו תקצוב שנתי כספי אדיר, להשיב להצעת המגשרים (מעבר למשיכת זמן) במשך חודשים ארוכים... הרי התובע, בהיוועצות עם עורך דינו, משיב להצעה כבר ב-3 דק' מרגע ששמע את הצעתו של המגשר( מסכים/ לא מסכים) איזה פרוצדורה צריך בית חולים לעבור, ע"מ לאשר הסכם פשרה שהוא סוחב את תשובתו חודשים ארוכים ? אשמח אם תפרט יותר בעיניין, חוץ מלצחוק על התובע, לא נראה שום סיבה הגיונית למשוך זמן רב כל כך ולהשיב להצעה של מגשר מאחלת לכם בריאות ואושרושתמשיכו לעשות עבודתכם נאמנה מיטל

10/10/2013 | 08:06 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

מיטל שלום, בהקשר זה, אני ממליץ לקרוא את המאמר הנ"ל שפרסמנו לאחרונה - http://doctorsonly.co.il/2013/05/57248/ בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית