ניתוח תיקון פזילה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

08/10/2013 | 10:58 | מאת: אסנת

בני בן 22 עבר בשנה האחרונה שני ניתוחי תיקון פזילה אצל פרופסור מומחה,יש לציין שבילדותו עבר גם שני ניתוחים. ראייתו של בני היתה תקינה אך רצה לבצע את הניתוח רק מטעמים אסתטיים. אחרי הניתוח הראשון השנה ראייתו נפגעה והוא ראה עקום וכפול ואחרי שבוע וחצי הרופא הזמין אותנו לניתוח נוסף שגם לא עזר וראייתו נותרה עקומה. לרופא זה לא חזרנו ולפני כחודש עבר שוב ניתוח אצל רופא אחר וראייתו תוקנה אך הפזילה לא. האם יש עילה לתביעת רשלנות? תודה.

08/10/2013 | 13:08 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

אסנת שלום רב, המקרה הוא מורכב ומבלי להכיר את פרטיו לעומק לא ניתן לחוות דעה האם מדובר במקרה של רשלנות רפואית. מומלץ לפיכך לפנות לעו"ד המתמחה בתחום כדי שיוכל לברר את נסיבות המקרה, לרבות איסוף התיעוד הרפואי הרלבנטי ואף יוכל לפנות בהתייעצות לרופא מומחה מתאים. בהצלחה ורפואה שלמה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית