הסכם הסדר פשרה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

07/10/2013 | 14:11 | מאת: מיטל

עוה"ד יקירביץ ד"ר רובינשטיין , שלום רב, הבנתי שכיום, יש 3 חברות ביטוח שונות המבטחות את בתי החולים בתביעות רשלנות.. "ענב"ל - בתי חולים ממשלתיים וכו'... שאלתי כזו: במידה והליך משפטי ארוך מגיע למגשר, ובסוף הליך הגישור ( שגם ארך זמן רב) המגשר, בהערכתו את התיק, הציע סכום שמקובל ע"י התובע(עדיף לקבל פחות כסף עכשיו שבשקעה חכמה יניב תוצאות טובות בעתיד.)וכן מקובל ע"י עו"ד המייצג את הבית חולים הממשלתי. שאלתי כזו : האם יש סטטיסטיקה, או מנסיוכם כעו"ד כ-30/18 שנים בהתאמה,מה הזמן שבית חולים ממשלתי, ואו עו"ד תובע /שופט, מקבלים/דוחים את הסכם הפשרה? האם נוסח הסכם הפשרה מעבר, גם עלול מס' חודשים נוספים גם במידה והצדדים הסכימו לסכום שבגינו הפסק דין ייתעכב... בברכה , מיטל

08/10/2013 | 13:06 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

מיטל שלום רב, כמובן שאין סטטיסטיקה בעניין זה, וניסיוננו מלמד כי משך הזמן תלוי בכל מקרה ומקרה, כאשר לעתים הדברים יכולים להימשך זמן לא קצר. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית