רשומה רפואית

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

07/10/2013 | 11:33 | מאת: חסוי

שלום רב.. לפני 5 שנים עברתי ניתוח בבית חולים אסותא.. רציתי לקבל את ההרשומה הרפואית דרך טופס הבקשה שלהם באתר . קישור לטופס: https://www.assuta.co.il/category/Request_medical_records נכנסתי לטופס וראיתי שאפשר לבחור רק במרכז רפואי אחד: "אסותא תל אביב" למרות שעברתי את הניתוח במרכז אחר של אסותא רציתי לדעת האם אפשר לקבל את הרשומה הרפואית דרך הטופס למרות שרשום שם מרכז רפואי אחד של אסותא? יכול להיות שהרשומות הרפואיות נמצאים רק באסותא תל אביב ואז כשאני יבקש ישלחו לי את זה?? תודה.

08/10/2013 | 13:04 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

שלום רב, כמובן שהטוב ביותר יהיה לפנות למוקד הטלפוני של אסותא ולברר העניין. בהצלחה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית