אני לא מבין משהו בהתנהלות רופא תעסוקתי

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

03/10/2013 | 02:26 | מאת: ניסו

שלום אני אדם חולה בהרבה מחלות וגם מושתל כליה ונמצא ב- א.כ.ע מלא יותר מ 10 שנים ! יש לי גם 84% נכות רפואית מהמל"ל לצמיתות ומקבל קיצבה של 100% מהמל"ל. הקצבה החודשית מחברת הבטוח הופסקה לפני כחודשיים, נקראתי לבדיקות של רופא תעסוקה של חברת הבטוח. ( לבדיקה דומה נקראתי לפני כ 5 שנים והמשך הקיצבה שלי אושר אז עד עכשו ) לבדיקה הנוכחית הכנתי המון מסמכים חדשים וכן בדיקות רפואיות עדכניות המצביעות על החמרה ברב המחלות שלי ובנוסף הבאתי סיכום חוות דעת של רופא תעסוקה שלי . להפתעתי , רופא התעסוקה של חברת הבטוח בדק אותי בסטטוסקופ וכן ל"ד אך סירב לקרא או לקבל לידיו את המסמכים שהבאתי והתענין רק ברשימת התרופות שאני לוקח ובמיסמך סיכום מידע רפואי כללי מרופא קופ"ח. לי זה נראה מאד תמוה ולכן שאלתי היא : האם לעובדת אי רצונו של רופא התעסוקה של חברת הבטוח לקבל את המסמכים הרפואיים העדכניים שהבאתי יש איזו משמעות ( שאני לא מצליח להבין אותה ) ? אני מודה על תשובתך ניסו

03/10/2013 | 17:25 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

ניסו שלום רב, מומלץ כי תפנה בשאלתך לפורום מתאים אחר, למשל פורום תביעות ביטוח, שם ודאי תוכל לקבל מענה ממצה לשאלתך. בברכה ורפואה שלמה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית