האם זה רשלנות רפואית?

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

02/10/2013 | 13:49 | מאת: דפנה

ב-2004 הייתי מאושפזת ובמחלקה אחרת הכרתי בחור ונוצרה חברות בשורה התחתונה הוא הדביק אותי במחלה כרונית ,והרופאים ידעו על הקשר שלנו ובטח שידעו שיש לו את המחלה ועשו לי בדיקות ואחרי הידבקות לא רואים את המחלה בבדיקות דם רואים את המחלה רק אחרי תקופה קצרה. ולא עשו לי טיפול מונע רציתי לדעת אם זה רשלנות ואם אחרי כמעט עשר שנים לא מאוחר לתבוע את הבית חולים או את הרופא שטיפל בי?

03/10/2013 | 17:30 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

דפנה שלום רב, כדי לבחון האם היתה רשלנות בהתנהלות הצוות הרפואי ובטיפול שניתן לך, הטוב ביותר הוא לפנות לעו"ד המתמחה בתחום כדי שיוכל לברר את הנסיבות לעומקן, לרבות איסוף התיעוד הרפואי הרלבנטי לעניין והתייעצות עם רופא מומחה מתאים. לשאלתך בעניין ההתיישנות, ככלל תביעה נזיקית (לרבות תביעת רשלנות רפואית) מתיישנת כעבור 7 שנים מיום קרות האירוע, אולם לכלל זה מספר חריגים (המאריכים את תקופת ההתיישנות) ויש לברר היטב את הנסיבות כדי להחליט האם החריגים מתקיימים במקרה זה. בברכה ובהצלחה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

10/10/2013 | 11:29 | מאת: דפנה

תודה רבה על תשובתך. הבעיה שאני לא יודעת לאיזה עו"ד לפנות, אולי אתה יכול להמליץ על מישהו במרכז הארץ?

מנהל פורום רשלנות רפואית