רשלנות בצלום CT

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

28/09/2013 | 09:37 | מאת: ליאור

שלום, לפני חודשיים אמא שלי נפלה על הגב. הרופא שלח אותה לעשות צילום CT. בבית החולים התבלבלו וצילמו את האזור הלא נכון. בגלל כמות הקרינה שנחשפים אליה בצילום, אמי אינה מעוניינת לעבור את הצילום בשנית וגם הרופא לא המליץ לה לעשות זאת. ויש גם את עניין ביטוח, שמבקש הוכחה שאכן יש לה שבר באזור בכדי שהיא תוכל לקבל את הפיצויים. כיצד צריך לפעול בנושא? תודה רבה

30/09/2013 | 10:05 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

ליאור שלום רב, אם כוונתך לביטוח תאונות אישיות, יתכן ודי יהיה בתיעוד מרופא לגבי השבר, גם אם אין ברשותכם CT עדכני. כדאי לפנות לעו"ד המתמחה בתחום כדי שיבחן את דרכי הפעולה האפשריות. בברכה ורפואה שלמה לאמך, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית