יעוץ עם עו"ד / הליך גישור

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

24/09/2013 | 22:31 | מאת: יסמין

עו"ד יקירביץ / ד"ר רובינשטיין , שלום רב. אבקש בכל ליבי, את עזרתכם המקצועית למצוקתי. מניחה כי תאמרו: פני לעו"ד המטפל מכיוון שהוא הבקיא בתיק. אך זוהי בעייתי. נמצאת בהליך גישור (ניתנה הצעה ע"י המגשר לפני קרוב לשנה. ועדיין הבית חולים, אינו משיב לה ( למרות גם "נזיפה" מהשופטת הדנה בתיק.) שאלתי כזו:שימו עצמכם במקומי, מהו זמן סביר לצור קשר עם עו"ד בהליך גישור שכזה?! איני יודעת מה לעשות מיואשת מהמצב. אשמח לעזרה!! רק בריאות, יסמין.

30/09/2013 | 10:01 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

יסמין שלום רב, שאלתך אינה ברורה לי. אין שאלה של זמן סביר לפנות לעורך הדין המטפל בעניינך. כמובן שאת רשאית וכך ראוי לפנות אליו בכל שאלה והוא ודאי (כפי שציינת) יוכל לענות לך בצורה הטובה ביותר כיצד ניתן לקדם את התיק. בברכה ובהצלחה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית