קרע

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

16/09/2013 | 12:51 | מאת: ננננ

1. אני סיימתי לימודי תואר ראשון בחינוך וארץ-ישראל במכללת כנרת בעמק הירדן ביולי 2013. 2. אושר לי במחלקת שיקום של המוסד לביטוח לאומי, סניף חדרה, על-ידי גברת אורה לוי להמשיך לימודים שנה נוספת, שנה רביעית, לימודי השלמה לצורך קבלת תעודה הוראה במכללת בית ברל בשנת הלימודים הבאה תשע"ד. 3. בחודש אוגוסט 2013 לא קיבלתי דמי שיקום, בשיחה עם היועצת של מחלקת שיקום סניף חדרה נאמר לי שאני לא זכאי לדמי השיקום בתקופה של החופשה האקדמית, אוגוסט 2013 ספטמבר 2013 ומחצית חודש אוקטובר 2013, חודשיים וחצי ללא דמי שיקום. 4. מיום 01.08.2013 אני מחפש עבודה לתקופה של חודשיים וחצי בערך עד למועד תחילת לימודי ההוראה בבית ברל, כל שבוע אני מתייצב בלשכת התעסוקה בכפר ערערה. 5. בלשכת התעסוקה בכפר ערערה מחפשים לי עבודה המתאימה למצבי הבריאותי, ובהתחשב בכך שזאת עבודה זמנית לחודשיים וחצי ועד לתחילת לימודי בשנת הלימודים תשע"ד. 6. מידי שבוע בימי שלישי אני מתייצב בלשכת התעסוקה בכפר ערערה, ולא מוצאים לי עבודה וזאת למרות שאני מוכן לקבל כל עבודה שיציעו לי. 7. בכל החופשות האקדמיות הקודמות פעלתי על-פי דרישות המנהלת של מחלקת השקום בסניף חדרה, התייצבתי בלשכת התעסוקה בכפר ערערה במטרה למצוא עבודה לתקופת החופשה האקדמית ולא הצליחו בלשכת התעסוקה למצוא לי עבודה מתאימה. ובעקבות התייצבותי ואי מציאת עבודה קיבלתי מהמוסד לביטוח לאומי קצבת דמי שיקום בכל החופשות האקדמיות הקודמות. 8. אני בן 42 נשוי + 3 ילדים קטינים, אשתי איננה עובדת, אני נכה 60% סובל מסכרת קשה, קוצר נשימה כרוני ובעיית ניידות ברגל שמאל כתוצאה מתאונת עבודה. וכתוצאה מאי-קבלת דמי השיקום אינני יכול לפרנס את בני ביתי. 9. אני פונה אליכם בבקשה מיוחדת לשלם לי דמי שיקום בחופשה האקדמית כמו ששילמתם לי בשנים הקודמות. מצבי הכלכלי מידרדר, אינני מוצא עבודה וזאת למרות מאמציהם הכנים של פקידי לשכת התעסוקה בכפר ערערה, אנא מכם עזרו לי.

17/09/2013 | 14:25 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

שלום רב, אנא פנה לפורומים העוסקים בביטוח הלאומי. בברכה וחג שמח, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית