נוכחות בן זוג בבדיקה רופא

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

15/09/2013 | 16:23 | מאת: אנונימי

שלום, הצטרפתי לבת זוגי לבדיקת רופא נשים. לאחר שיחה הרופא ביקש ממנה ללכת לחדר הבדיקות ההמוקם מאחורי פרגוד ולהכין עצמה. ביקשתי להצטרף אליה והרופא סירב. היא ביקשה גם - מעבר לוילון והוא שוב סירב. הסברתי לו שזה לא חוקי - הוא אמר שזה לא מעניין אותו, וזו החלטה שלו. מה עושים? אני מעוניין לתבוע אותו - ולו רק שלא יחזור על כך שנית.

17/09/2013 | 14:24 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

שלום רב, ניתן לפנות לנציב תלונות הציבור בקופת החולים במסגרתה נערכה הבדיקה, בדרישה כי הנושא יתברר ולו על מנת שמקרים דומים לא ישנו. בברכת חג שמח, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית