שאלה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

10/09/2013 | 10:37 | מאת: הגר

דר' רובינשטיין יקירביץ, עו"ד שלום רב. מבקשת את עזרתכם בנושא זה .. מהי המלצתכם ללקוח לבדוק מה קורה עם תיקו הנמצא בהליך גישור (ניתנה הצעה) ובית חולים עדיין לא משיב לה למעלה מחצי שנה(!!) האם כל חודש הוא זמן סביר ללקוח לשאול את עו"ד המטפל מה מצבנו? או שלדעתכם חודש הוא זמן מועט? מבקשת את עזרתכם המקצועית והכנה לשאלתי. שנהיה רק בריאים, הגר

10/09/2013 | 17:13 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

הגר שלום רב, מומלץ כי בעניינים כאלה תשוחחי עם עורך הדין המטפל בתיקך. בהצלחה וחתימה טובה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית