אתר בית רובינשטיין יקירביץ

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

08/09/2013 | 14:44 | מאת: נעם

למנהלי הפורום שלום רב, ראוי לציין שאתר משרדכם כל כך מושקע ויפה. אך עם זאת, מדוע הינכם מפתחים אותו עוד כגון : המשרד בטלויזיה: (?) עו"ד יקירביץ : *בריאות 10 פרופ' קרסו 8.11.10 *ראיון - גבי גזית. "חולה תפוצה ב300 מיליון $ עקב עישון סיגריות דובק. ד"ר רובינשטיין : *בולדוזר - רשלנות רפואית ( עונה 4 פרק 2 ) מיקי רוזנטל. * שקר הבריאות - רפי גינת * רדיו - ד"ר רובינשטיין - גבי גזית - * בנוסף , תמונותיהם של עוה"ד השכירים. * ברשלנות הרפואית בפסיקה הראשית להוסף קרטריון - מהו הליך גישור בתביעות רשלנות רפואית. עלו והצליחו!

08/09/2013 | 16:57 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

נעם שלום רב, רב תודות על הערותיך והמלצותיך. נשקול לאמץ אותן. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית