אישור פשרה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

21/08/2013 | 13:45 | מאת: אור

ד"ר רובינשטיין עו"ד יקירביץ שלום רב, האם אישור פשרה ע"י בית החולים מהצעת המגשר עלולה לקחת מעל לחצי שנה ויותר? מהו הטווח שבו : א. שופט נותן זמן סביר לאישור פשרה ב. עו"ד, בודק מה מצבו של אישור הפשרה לסיים אותה במהרה. האם אין זה לא זלזול שהבית החולים מורח את הזמן בלי לייתן את הדין? ולא מוקצב לא זמן סביר לתת מענה להצעה? בברכה, אור

26/08/2013 | 16:06 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

אור שלום רב, הדברים משתנים בין תיק לתיק ובין מקרה למקרה. מומלץ בעניינים אלו לברר את הדברים מול עורך הדין המטפל בתיק. בהצלחה ושנה טובה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית