סודיות רפואית

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

09/08/2013 | 17:23 | מאת: אילן נ

שלום אני מועמד לניתוח כל שהוא בבית חולים פרטי,הוזמנתי לפגישה עם רופא מרדים ומי שבפועל ביצע את התישאול היה רופא בית ששל המקום ולא רופא מרדים כשהשיחה נערכה במקום פתוח מול עוברים ושבים כשאני בעצם עונה על שאלות מביכות כשכולם מסביבי,בנוסף לכך בשיחת טלפון של בית החולים לגבי החיוב הם לא דיברו איתי אישית ושאלו לגבי הניתוח והתשלום עם מי שענה להם לטלפון בלי לשאול אפילו מי הוא,שאלתי היא האם יש מקום לתביעה בגין עוגמת נפש או אי שמירה על סודיות רפואית תודה מראש

11/08/2013 | 08:49 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

אילן שלום רב, מבלי להיכנס לפרטי המקרה הספציפי, ייתכן ויש מקום לפנות בכתב להנהלת בית החולים בדרישה כי יקפידו כנדרש על צנעת הפרט והסודיות הרפואית של החולים, במטרה כי יופקו הלקחים ומקרים דומים לא יישנו. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית