טעות בפיענוח מרי

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

31/07/2013 | 15:23 | מאת: זיו

לפני כשנה סבלתי מכאבי גב .בסיטי ומרי שעשיתי באותו מקום מצאו גידול -ומתארים את צורתו וגודלו,על עצב עמוד השדרה .נבהלתי מאד רצתי שנוירוכירוג מפורסם יתן חוות דעת .הרופא הציע לנתח אבל אני ביקשתי לחכות ואכן חיכינו כמה חודשים הכאבים עברו חזרתי על הבדיקה בבית חולים והתוצאה הינה חד משמעית אין שום עדות לשוואנומה =גידול בעצב. זו רשלנות רפואית? הנוירוכירורג היה המום יש מקום לתביעה? שנה שלמה התנהגות שלי היתה שונה נזהרתי מאד לא נסעתי לחול שקעתי בדכאון

01/08/2013 | 10:36 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

זיו שלום רב, כדי לענות על השאלה האם היתה רשלנות בפענוח בדיקות ההדמיה יש צורך לפנות לעו"ד המתמחה בתחום אשר יוכל לאסוף את הדיסקים של הבדיקות ולהעביר אותן לרדיולוג המומחה בפענוח בדיקות הדמיה אלה. עורך הדין אף יוכל לבחון ולייעץ לך האם יש מקום להגשת התביעה בכל הנוגע לנזק שנגרם לך. עניין זה צריך להישקל בכובד ראש, מאחר וניהול הליך משפטי ברשלנות רפואית נמשך זמן רב וכרוך בהוצאות כספיות רבות. בברכה ורפואה שלמה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית