מה אחוז הנכות שייקבע?

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

30/07/2013 | 11:37 | מאת: אמיר

תוצאות צילום ה- CT לע"ש המותני - בגובה L5 - S1 סובלת מרשתי מבלט אנולוס אחורי קמור עם לחץ מתון על קידמת השק התקאלי. תוצאות בדיקת מיפוי העצם: קליטה מעט מוגברת בגוף החוליה הגבית T8. נא לקבל תשובה בעניין אחוזי הנכות הרפואית והתפקודית שאמורה מרשתי לקבל בהתאם לממצאים הנ"ל. אודה על תשובתכם בהקדם.

30/07/2013 | 14:22 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

אמיר שלום רב, זהו אינו פורום רפואי, אלא נועד למענה על שאלות בנושאי רשלנות רפואית. מומלץ לפנות לפורומים העוסקים בנושא לקבלת תשובה ממצה לשאלתך. בברכה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית