תביעה להכרה בביטוח לאומי-החמרת מצב

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

26/07/2013 | 22:01 | מאת: אסף תירם

שלום, אבי בשנת 1984 נפגע בידו עקב תריקת החלון בחדר השינה על ידו,והוא נחבל בידו מחתך עצום משורש כף היד ועד האצבעות משנותר זה לפתוח את כף היד מלמעלה ולחבר את הגידים לאצבעות,כבר לפני כ3 שנים החלו כאבי תופת בידו עם הקרנה ליד כולה וכמובן יש לו הגבלה בתפקוד היד בקיבוץ האצבעות ובכל מיני תזוזות אחרות, שאלתי היא כזאת האם אפשר לתבוע את ביטוח לאומי במצב זה בתור הכרה-החמרה וכמובן אם יש ראייה חדשה בעיניין. תודה מראש, אסף תירם

30/07/2013 | 14:12 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

אסף שלום רב, פורום זה נועד למענה על שאלות בנושאי רשלנות רפואית. מומלץ לפנות לפורומים העוסקים בביטוח לאומי , שם וודאי תוכל לקבל מענה מתאים לשאלתך. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית