ביטול החרגה ביטוח ובקופת חולים כללית(גב)

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

26/07/2013 | 21:16 | מאת: אסף תירם

שלום לכם, אימי עברה בשנת 1985 ניתוח בגב אחרי הלידה של אחי מדובר על חצי גב שפתחו וכיום היא סובלת מאוד מהגב וכאבים אקוטים רצינים. בביטוח וגם בקופת חולים ביטלו לה את ההחרגה לגבי הגב,בעקבות זה שהיא טענה שאם במשך החיים יהיו התפתחויות בנוגע לעיניין זה היא תוכל לטפל בזה בעניין רפואי/ומשפטי מול ביטוח לאומי שאלתי היא האם אפשר כיום לאור המצב שלה לתבוע את ביטוח לאומי לגבי זה. תודה מראש, אסף תירם

30/07/2013 | 14:11 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

אסף שלום רב, פורום זה נועד למענה על שאלות בנושאי רשלנות רפואית. מומלץ לפנות לפורומים העוסקים בביטוח לאומי או בדיני ביטוח, שם וודאי תוכל לקבל מענה מתאים לשאלתך. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית