תצהיר עדות ראשית

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

23/07/2013 | 12:55 | מאת: הגר

עו"ד יקירביץ - ד"ר רובינשטיין , שלום רב. מקריאה בפורום זה, וכן באתרי האינטרנט השונים, הבנתי שתצהיר עדות ראשית, מהווה את השלב האחרון במשפט עד לפסק דין וכן,חובה להגישו ברגע שהשופט קובע על כך. שאלתי כזו: במידה ותצהיר עדות ראשית ניתנת רק ע"י הרופאים שכתבו חוו'ד, בית החולים לא יחייב את התובע/ת להיחקר ולתת עדות על מצב בריאותו מכיוון שהוא לא נדרש ע"י בית החולים להגיש תצהיר עדות מטעמו לבית משפט בשלב ההוכחות? או שגם אםתובע לא נדרש לתת תצהיר בשלב זה ( שלב ההוכחות) הוא יכול להחיחקר על מצבו הבריאותי בבית המשפט? בתודה מראש על תשובתכם ,

25/07/2013 | 18:14 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

הגר שלום רב, ככלל זה לא המקום להיכנס לכללי הפרוצדורה, אך באופן כללי כל עד שמגיש תצהיר אמור להיחקר עליו בבית המשפט. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית