רשלנות רפואית

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

24/03/2009 | 08:34 | מאת: ארז

הוכרתי ע"י ביטוח לאומי באסטמה ויש לי 20% נכות. הוכרתי בגלל חשיפתי לדלקים,שמנים,גזים,צבעים ועוד.. השאלה:האם אני יכול גם לתבוע את הרופאים שכשלו ,כי בבדיקה שעשיתי אצל מומחה גילו שהרופאים שטיפלו בי לא גילו שיש לי דלקת ראות בגופי כשנה וחצי.וכתוצאה מכך חטפתי אסטמה. האם אני רשאי לתבוע את הרופאים,בלי להיפגע מביטוח לאומי.

24/03/2009 | 12:03 | מאת: עו"ד ד"ר תמיר גורן

ארז שלום, אין מניעה לתבוע את הרופאים בגין רשלנות, בנוסף להכרה בנכות בביטוח הלאומי. זכויותיך בביטוח הלאומי לא תיפגענה אם תזכה בתביעה, אולם במקרה זה ינוכו מסכום הזכייה בתביעה נגד הרופאים, כל התשלומים אותם קיבלת ואתה עתיד לקבל מן הביטוח הלאומי. בברכה, עו"ד וד"ר (רפואה) תמיר גורן M.D, LL.B עורך דין ורופא מומחה בגינקולוגיה ויילוד תביעות רשלנות רפואית בכל ענפי הרפואה

מנהל פורום רשלנות רפואית