שלב ההוכחות וחקירת עד מומחה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

19/07/2013 | 17:10 | מאת: תהילה

ד"ר רובינשטיין - יקירביץ, עו"ד שלום רב, האם בשלב ההוכחות בניהול תביעה לרשלנות רפואית, נחקרים העדים המומחים חקירה נגדית פעם אחת בלבד על חוו'דתם, ולאחר מכן הצדדים מגישים סיכומים לשופט והוא בזמנו נותן את החלטתו בפסק דין, או שהדברים מתנהלים אחרת? והתביעה משלב הוכחות יכולה להימשך עוד 4-5 שנים ויותר. תהילה

21/07/2013 | 14:41 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

תהילה שלום רב, כל תביעה ברשלנות רפואית היא אחרת ואין אנו יכולים להתייחס לניהול של הליך ספציפי. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית