ניתוח 2 לסתות

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

15/07/2013 | 15:43 | מאת: א

שלום עברתי לפני כ 3 חודשיים ניתוח ב2 הלסתות וכתוצאה מהניתוח האף התעקם במילימטר וקצת ומחיצת האף( קונכיות)גם התעקמה ואני צריך לעבור ניתוח ליישור מחיצת האף, מהטפסים שחתמתי לפני הניתוח לא רשום משהו שקשור לאף והמנתח אמר שהאף התעקם מהניתוח

16/07/2013 | 09:57 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

שלום רב, לא ניתן לחוות דעת האם הייתה רשלנות מבלי לברר לעומק את כל נסיבות המקרה. מומלץ לפנות לעו"ד המתמחה בתחום אשר יוכל להוציא את כל התיעוד הרפואי הרלבנטי בעניינך ועמו יתייעץ עם מומחה רפואי מתאים בשאלת הרשלנות. בברכה ורפואה שלמה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית