קבלת פרוטוקול דיונים בית משפט מעו"ד מטפל

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

15/07/2013 | 14:03 | מאת: אלה

עורכי דין רובינשטיין יקירביץ שלום רב, האם ניתן לקבל מעו"ד המטפל את פרוטוקול הדיונים ממהלך הדיון בבית המשפט? מה נאמר בדיון וכו'? או שאין אפשרות כזו, והדרך היחידה לדעת מה נאמר, זה רק דרך העו"ד המעביר את המסר ללקוח ? בברכה, אלה

16/07/2013 | 09:56 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

אלה שלום רב, ככל שאת מיוצגת על ידי עורך דין, מומלץ להפנות שאלות בעניין יחסי עו"ד-לקוח אל עורך הדין המטפל בעניינך ובוודאי תקבלי ממנו את התשובות הטובות ביותר. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית