רשלנות רפואית של פסיכולוג

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

15/07/2013 | 06:28 | מאת: פגועה

שלום רב, אני עובדת עם חולים סופניים. לפני כחודש הוחלט במקום עבודתי להנהיג פגישות קבוצתיות ואישיות עם הצוות המטפל. אתמול נודע לי כי הפסיכולוג עימו נפגשתי העביר את הנאמר על ידי בפגישות למנהל הישיר שלי, שהתנכל לי כל במהלך כל השבוע האחרון ללא סיבה מוצדקת. אציין כי דבריה של עוד עובדת נמסרו ע"י הפסיכולוג למנהל. האם יש לנו עילה לתביעה? תודה רבה.

15/07/2013 | 11:16 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

שלום רב, אם אכן הפגישות נערכו עם פסיכולוג ומטרתן הייתה סיוע נפשי לעובדים, נראה על פניו כי הפסיכולוג הפר את חובת הסודיות הרפואית החלה עליו לגבי מטופליו. בכל מקרה יש לבחון לעומק את נסיבות המקרה, ורצוי לפיכך לפנות לעו"ד המתמחה בתחום כדי שיוכל לבררן. בברכה ובהצלחה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית