שהייה שבוע ללא ניתוח

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

15/07/2013 | 02:43 | מאת: שאקר

היי נפל עלי גוש בטון וגרם לי לשברים ברגל בעצם של הטיביה שני שברים מרוסקים מעל הקרסול ובאמצע הרגל. ועוד שני שברים בפיבולה אחד מעל הקרסול והשני קרוב לברך. עברתי ניתוח של הכנסת מסמר בטיביה עם ברגים מעל הקרסול וקרוב לברך. לפני חודשיים. הייתי בבית חולים פוריה שם שכבתי למשך שבוע וכל יום אומרים לי חייב לצום כי במחרת יש ניתוח. אז בא מחרת ולא עושים ניתוח וכל יום יש טענה חסר מסמר חסר בורג אין מנתח יש ניתוח חשוב.ופעם אחרי שהורידו אותי לחדר ניתוח אמרו שהציוד אינו סטרילי. והרופאים הודו שהיה שרשרת של טעויות. אחרי שבוע החלטתי לעבור לבית חולים רמבם ושם עשו לי הניתוח הזה באותו יום. כי פשוט אמרו שאתה חייב לעשות הניתוח מיד וכך היו אמורים לעשות בפוריה. השאלה היא: מה שקרה בפוריה זה נחשב לרשלנות רפואית? והאם אני יכול לתבוע אותם?

15/07/2013 | 11:12 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

שאקר שלום רב, התשובה לשאלתך האם בבי"ח הייתה רשלנות בכך שלא נותחת מוקדם יותר, תלויה בשאלה האם ההמתנה חרגה מהטיפול הרפואי הראוי והסביר. כדי לענות על כך יש לבחון לעומק מה היה מצבך הרפואי לפני הניתוח, ועד כמה הכרחי היה לנתח אותך מוקדם יותר. מומלץ לפנות לעו"ד המתמחה בתחום כדי שיוכל לבחון שאלות אלה ואף יתייעץ עם מומחה רפואי מתאים. עו"ד אליו תפנה יוכל גם לבחון האם המקרה מצדיק תביעה בכל הנוגע לנזק שנגרם לך בעקבות ההמתנה לניתוח - האם נותרה נכות מפני שלא נותחת בזמן, או שמא מרבית הנזק מתבטא אי הנוחות הכרוכה בהמתנה? בברכה ורפואה שלמה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית