אי אבחון אפנדציט

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

13/07/2013 | 13:58 | מאת: אלי גוהרי

ביום הרביעי הקרוב בתאריך 10/7/13חשתי כאבי בטן מאוד חזקים בבטן התחתונה הסברתי לרופא משפחה שזה לא סתם כאב אלה כאב פנימי וגם שלישולים ולא הצלחתי לישון כל הלילה הרופאה טענה מצידה שזה אוכל שלא התעקל ונשאר בקיבה וצריך לצאת עם הצועה למרות שטענתי שכן יש לי צואה היא עדין עמדה על שלה והביא לי כדור נגד שילשולים לאחר יומיים המשיכו כאבים הזיים באותו אזור של הבטן ובאופן עצמי ניגשתי לבית חולים בלי בון פתח תקווה דרך *2700 בטלפון אחרי שעברתי בדיקות דם ואולטרסאונד הבחינו שיש חשש לאפנדציט אחרי בדיקה שעשו לי ct החליטו לאשפז אותי בכירורגיה אחרי ביקור של המנהל מחלקה החליטו להכניס אותי לניתוח הוסבר לי שאם הייתי מגיע בין שלושה או יומיים קודם הייתי יכול למנוע את זה באנטיביוטיקה ולא דרך ניתוח האם יש פה רשלנות רפואית מצד הרופא משפחה בכך שלא שלח אותי לבדיקה ממעמיקה?

14/07/2013 | 10:49 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

אלי שלום רב, כדי לחוות דעה האם הייתה במקרה זה רשלנות מצד רופא המשפחה, יש לבחון לעומק את כל נסיבות המקרה. מומלץ לפנות לעו"ד המתמחה בתחום על מנת שיוכל להוציא את התיעוד הרפואי הרלוונטי בעניינך ולהתייעץ עם מומחה רפואי מתאים בשאלת הרשלנות. עו"ד אף יוכל לבחון האם הנזק שנגרם לך מצדיק הגשת תביעת רשלנות רפואית, שכן מדובר בהליך מורכב הנמשך לרוב מספר שנים, וכרוך בהוצאות כספיות רבות כמו הוצאת תיעוד רפואי, התייעצות עם מומחה רפואי, עלות חוות דעת רפואית, אגרות בית משפט ועוד. בברכה ורפואה שלמה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית