מעקב אחר תביעה משפטית.

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

13/07/2013 | 00:03 | מאת: יסמין

דר' רובינשטיין עו"ד יקירביץ שלום רב, אשמח למענה לשאלתי. הגשתי תביעה לפני מס' שנים כנגד בית חולים מסויים. מי כמוכם יודע שתביעת רשלנות אורכת זמן רב, ודורשת הרבה אנרגיה/סבלנות ואורח רוח הן מצד התובע, והן מצד העו"S שאלתי היא כזו : האם ניתן בדרך מסויימת לעקוב אחר מה שנעשה בתביעה שלי( ע"ש בתי?)ללא צורך לקבל דווח מהעו"ד ו"לנדנד לו כל פעם? יש לציין שהתיק "חסוי"באתרי האנטרנט מוצאת כל מיני תביעות אשר מופיעות כך : נקבע דיון לתצהירים בתיק כך וכך , נקבע הגשת חוו'ד וכו' כיצד אוכל לעקוב גם אני אחר הנעשה בתיק באינטרנט? מה עליי לעשות? ( יש מס' תיק תביעה) בברכה, יסמין

14/07/2013 | 10:42 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

יסמין שלום רב, אכן ניהול תביעת רשלנות רפואית הוא עניין מורכב המחייב סבלנות ואורך רוח. יחסי עו"ד ולקוח מושתתים על אמון ועליך להרגיש בנוח לפנות אל עורך דינך לקבלת עדכונים בתיק. מחובתו של עורך הדין לעדכן אותך בשלבי התיק השונים. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית