שלבים בניהול תיק בבית משפט

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

11/07/2013 | 16:43 | מאת: הדסה

עו"ד יקירביץ - ד"ר רובינשטיין, שלום רב, האם שופט או שופטת הדנים בתיק רשלנות רפואית כנגד בית חולים, יכולים לפסוק לטובת או רעת התובע רק על סמך חוות דעת המומחים (תובע/נתבע) ולפסוק לכאן או לכאן בלי צורך לזמן את העד הרפואי המומחה לעדות בבית משפט על חוות דעתו? ולקצר את הזמן באופן משמעותי עד לפסק דין. או שברגע שמוגשת התביעה, עד רפואי - נתבע /תובע מחוייב להופיע בבית משפט ולהיחקר על חוות דעתו? בברכת בריאות, הדסה.

14/07/2013 | 10:30 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

הדסה שלום רב, לאחר הגשת התביעה ולכל אורך ההליך המשפטי ישנה אפשרות שהצדדים ינהלו מו"מ ויגיעו להסכמה על סיום העניין בפשרה וכן ישנה האפשרות כי ההליך יועבר לגישור בהסכמת הצדדים. במקרים אלה לא יעידו לרוב המומחים הרפואיים או עדים אחרים בבית המשפט. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית