אבחנת MRI ראש האם זוהי רשלנות

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

10/07/2013 | 16:51 | מאת: מירי

אבחנה בגיל 9, האם יכלו לגלות עוד בהריון? או יותר מוקדם? האם זוהי רשלנות? נמצא העדר מחיצה בין חדרית,העדר הספטום פליצידום וחדר שמאל רחב מימין. כן נמצא ליקוי בנדידת החומר האפור בהמיספרה השמאלית המתבטא ב-POLYMICROGIRIC CLEFT בחלק האחורי של הפיס ורה הסילביאנית ומאחורי ה-cLOSED LIP SCHISENCEPHALIC CLEFT . ודלדול הפדונקל הצרברלי השמאלי הפרעה בהתפתחות צד ימין של הגוף.

11/07/2013 | 11:47 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

מירי שלום רב, אין די פרטים בשאלתך בשביל לחוות דעה. בשביל לבחון שאלה של רשלנות צריך בירור מקיף של כל הנסיבות. מוטב לפנות לעו"ד המתמחה בתחום ולהתייעץ עמו. בברכה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית