עלות תצהיר עד מומחה.

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

08/07/2013 | 18:32 | מאת: יונת

עו"ד יקירביץ היקר שוב שלום רב! ראשית, תודה על תשובתך המקצועית לשאלתי. אשמח להבהרה נוספת. 1) עד לכמה עלולה להערכתך (כמי שעוסק בתחום הרשלנות הרפואית כבר 30 שנה,) תצהיר של רופא - טווח מחירים? 2) האם שופט יכול להסתפק בתצהירים שהוגשו ( הבהרת שתצהיר עדות ראשונית באה להחליף בעצם את העדות של הרופא שאינו יצטרך להופיע בבית משפט , ולא להביא את הרופא לעדות וחקירה נגדית? בברכה, יונת.

09/07/2013 | 15:20 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

יונת שלום רב, עלות חוות דעת יכולה להגיע לכ-20,000 ש"ח. מומחה יכול שיחקר במסגרת חקירה נגדית על חוות דעתו, באם התיק הגיע לשלב ההוכחות ולא הסתיים קודם לכן בפשרה. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית