עלות תצהיר רפואי המוגש לבית משפט.

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

03/07/2013 | 23:27 | מאת: יונת

ד"ר רובינשטיין / עו"ד יקירביץ, הנכבדים שלום רב. האם רופא הכותב חוות דעת לתובע/ת לבית משפט ונדרש בסופו של דבר גם לבוא לבית משפט להעיד עליה, יבקש תוספת תשלום על תצהיר שלו/עדותו? או שחוות דעתו משמשת גם תצהיר-ואין לשלם עליה סכום נוסף מעבר למה ששולם כי הרופא אמור לקחת בחשבון שיעיד בבית משפט וכבר מתמחר בהתאם "הכל כלול"? אשמח למענה, בברכת בריאות לכם ולמשפחתכם, יונת

04/07/2013 | 18:43 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

יונת שלום רב, כל רופא מומחה וחוות דעתו לגופו. ישנם מומחים רפואיים שעלות חוות דעתם כוללת גם את עדותם בבית המשפט, ככל שיהיה בכך צורך. מומחים רבים אחרים מבקשים לשלם גם את שכר טרחתם על עדותם, שכן הכנת מומחה לעדות כרוכה בהשקעה רבה של זמן ומאמץ. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

08/07/2013 | 18:23 | מאת: יונת

עו"ד יקירביץ היקר שוב שלום רב! ראשית, תודה על תשובתך המקצועית לשאלתי. 1) עד לכמה עלולה להערכתך (כמי שעוסק בתחום הרשלנות הרפואית כבר 30 שנה,) תצנהיר של רופא טווח מחירים? 2) האם שופט יכול להסתפק בתצהירים שהוגשו ( הבהרת שתצהיר עדות ראשונית באה להחליף בעצם את העדות של הרופא שאינו יצטרך להופיע בבית משפט , ולר להביא את הרופא לעדות וחקירה נגדית? בברכה, יונת.

מנהל פורום רשלנות רפואית